Bent u niet tevreden over het product? Neem dan eerst even contact met mij op zodat ik samen met u in overleg  naar een eventuele oplossing kan zoeken.

Mail babylampen: info@baby-lampen.nl

Mobiel babylampen: 06-36006989

Zet in de mail uw ordernummer, adresgegevens en telefoonnummer.

 

BEDENKTIJD (MAATWERK PRODUCTEN)


Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouneren babylamp


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@baby-lampen.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retouradres:

Baby-lampen - Jacqueline Venhuis

M.c Escherstraat 17

7556JJ in Hengelo

© 2013 - 2024 babylamp voor babykamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel